Inatt förvandlades världen utanför till ett riktigt vinterlandskap. Det har fullkomligt exploderat med snö och det ligger ett mjukt täcke på varenda lite gren. Även om jag är helt färdig med vintern och går i väntan på våren så måste jag medge att en sån här vintermorgon som solen sakta sprider sina strålar över, det är svårslaget. Riktigt, riktig vacker morgon. Och energin. En så härlig energi ute. Ett lugn samtidigt som det vibrerar av positiv och givande energi. Ah, fantastiskt.
Jag hade kameran i högsta hugg imorse när hela familjen var ute och samlade energi. När jag gick där och fotade så nöp jag mig själv i armen mentalt och tänkte, vi bor här. Det här är vårt hem, vår gård, vårt fina hus!
Vissa höjde på ögonbrynen när vi sa att vi köpt en gård i Småland och skulle flytta ca 35 mil från där vi bodde förut men jag eller vi har inte ångrat den här flytten en endaste liten sekund. Som vi trivs här. Jag menar se bara på bilderna jag tog imorse. Allt det här är vårt. Galet! Jag älskar det.

 

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: