Hej måndag.
När kaffekoppen matchar inredningen så tar man en bild, det är sen gammalt.

Helgen har svischat förbi, lixom alla andra dagar gör sedan man blev småbarnsförälder. Det här med att tiden går snabbt när man får barn är absolut ingen underdrift. Det är så förbaskat sant! Det har varit några stökiga dagar för lilleman (läs för oss alla) då han tydligen haft sin första 3-dagars feber. Little did I know. Och hur kan man då missa det undrar ni? Vi har inte på något sätt missat att han inte mått bra eftersom han varit både gnällig och extra ”klängig”. Men han har inte bara en utan två framtänder på gång så vi har rakt av tänkt att det är tänderna som stökat för honom. Men så idag, kom de klassiska utslagen. Man lär sig hela tiden. Faktiskt varje dag.

Sen några veckor tillbaka har jag kommit igång med regelbunden veckohandling igen, så som vi gjorde förr i tiden och det är så skönt. Jag planerar matveckan och vilka rätter som ska lagas sedan handlar jag online, hämtar matkassarna och så är det lixom klart. Då slipper jag också den regelbundna frågan om vad vi ska äta till middag. För det är redan planerat. Passar oss perfekt just nu när tiden, som jag skrev, bokstavligen svischar förbi.

Den här veckan tänkte jag bland annat laga:
Lasagne med veckosallad
Potatissoppa med quesadillas
Fiskköttbullar med potatismos och pressgurka

Kimi äter i princip alltid samma mat som vi gör fast utan salt. Lagar all mat precis som vanligt men jag har fått lära mig att salta sist och det funkar finfint.

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar