God morgon lördag, fåglarna kvittrar som tusan på utsidan och det låter som vår tack vare dom. Men tittar man ut genom fönstret och sedan också på termometern så försvinner vårkänslorna lika snabbt igen. Men det är ju bara 23:e februari, så jag försöker att inte släppa lös mina vårkänslor ännu. Än så länge är det ju en vintermånad. Så det är fritt fram att passa på och mysa lite på insidan. Det gör vi här hos oss idag. Vi har precis avnjutit en god frukost och jag tänkte tipsa om ett gott, glutenfritt bröd som hittas i frysdisken på tex Willys och Ica. Det är ett glutenfritt grovt surdegsbröd från märket Fria. Du kan läsa mer om brödet här: Fria Glutenfritt surdegsbröd. Det här är varken en annons eller ett samarbete på något vis utan jag vill helt enkelt bara tipsa om ett väldigt gott, glutenfritt bröd som dessutom är fritt från vetestärkelse vilket jag tycker är ett stort plus! Det är så skönt att inte alltid, alla gånger, behöva baka allting själv. Så därför tipsar jag! 🙂
Ni ser på bilden att mina två skivor ligger på varandra för att hålla värmen, haha det gäller ju att tänka smart. Vi åt nämligen surdegsbrödet rostat tillsammans med kokt ägg och nypressad apelsinjuice. Enkelt och gott!