It’s not about being good. It’s about getting better 🙌

Att sträva mot att vara sitt bästa jag tycker jag är en intressant resa ✌
Genom reflektion så lär jag mig så mycket om mig själv och andra i min omgivning. Det är häftigt!
Jag skulle vilja be dig om att våga reflektera över hur du reagerar i vissa situationer, varför du reagerar som du gör och hur du kan vara mer sann emot dig själv.
Det handlar inte om att rätta sig in i ledet för att andra säger det!
Var DITT bästa JAG ✌
Var du ❤

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Hejsan!! Detta kanske är en jättekonstig fråga… men från vilken kennel kommer din underbart fina släthåriga kromfohrländer? Jag har letat länge efter en kennel som föder upp just släthåriga kromisar, sen snubblade jag över din blogg och såg din fina hund. Tack på förhand!☺️

    1. Hej Filippa! Ursäkta ett sent svar ☺ Våran släthåriga kille kommer ifrån kennel Dreamwishes och hans uppfödare heter Carina 🐶 Vad roligt att du hittade hit! På min instagram där jag heter linapetersen.se så delar jag mycket fler bilder på honom om du vill kika 😃🐶 Ha det så gott! ☺

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: