Hej då lägenheten 🙋

Dagen D är äntligen här! Eller egentligen är den stora dagen D imorgon för då gårdet stora flyttlasset med alla våra möbler och grejer, ifrån lilla lägenheten och upp till nya huset. SÅ kul! Men dagen D är här på så vis att vi gjorde överlåtelsen idag och fick nycklarna till huset. Så vi har börjat att smygflytta jag och sambon och ska sova första natten i huset, inatt. Det känns sådär pirrigt ni vet, fast så fantastiskt roligt och skönt för här uppe på Tjörn är det tyst och skönt.

Än så länge är jag fortfarande pepp på att packa upp lådor, greja och ha mig men fråga mig igen på söndag om jag är lika pepp då 😂 Det tar ju som fasiken på krafterna att flytta men åh vad detta känns roligt, spännande och bara så rätt! 🏡

Det här blir något helt nytt för oss och för första gången i mitt liv ska jag bo någon annanstans än på Hisingen i Göteborg 🙊 Bara en sån sak! Vi laddar krafterna inför imorgon och så kör vi ett flyttrace hela helgen.

Trevlig helg på er! (Bilden är från imorse när vi packade ihop lite av det sista i lägenheten)

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: