Intensivt men kul – Välkommen helg!

Pjuh vilken vecka! Helgen har nog aldrig varit mer välbehövlig. Ni som hänger med vet att det minst sagt varit eller är, en intensiv period för mig och också min sambo, just nu. Jag har nu i veckan gjort min första månad på mitt nya jobb. Som vanligt är det mycket nya intryck när man börjar på en ny arbetsplats men jag har inte bara alla intryck att smälta utan har från dag 1 fått hoppa rakt in i hetluften i min nya tjänst. Kul? Ja, absolut! Men som sagt, intensivt. 

I det här fallet och i en sån här situation som jag befinner mig i just nu är jag glad över min resa som jag har gjort fram till idag. Resan är ju inte på något sätt slut, fram till idag, och jag tycker om tanken på att resan fortsätter så länge livet fortsätter. Att jag hela tiden lär mig något nytt inte bara om livet i sig utan om andra människor, beteenden men framför allt om mig själv. Igår morse när jag satt på spårvagnen på väg till jobbet tex så satt jag och gjorde medveten andning med mig själv. Jag har en tendens att i perioder då det är mycket så drar jag upp min andning, långt upp i bröstet och andas mycket kortare andetag. Det gör att jag spänner mig och vice versa. Så en medveten andning när jag åkte över Göta älvbron gjorde susen. Sådana tricks är jag glad att jag lärt mig! Perioden har som sagt varit intensiv också då vi fick sålt lägenheten till kanonpris och nu planerar för fullt inför flytten till vårt hus. Så även om det är mycket så är det roliga saker och jag har inte direkt känt mig stressad och jag upplever trots allt att jag lixom har koll på läget. Men kroppen har sagt ifrån lite granna genom att jag varit extremt trött på morgonen, vilket inte är likt mig, också lite lätt huvudvärk några dagar irad samt lite yrsel från och till. Inte heller likt mig och min kropp 😕 Så i helgen ska jag försöka att ladda batterierna lite extra. Vi har dock lite saker inplanerade imorgon men det är bara roliga saker och vi kan ta dom med ro. Vi ska bland annat iväg och kolla på ett matbord som vi vill ha i huset. Vi ska seom det är lika snyggt i verkligheten som på bild 😀 Sedan ska vi även spana in en byrå vi vill ha i nya sovrummet och så ska det köpas en hel drös med flyttkartonger. För nu är det dags att börja packa ihop vårt hem. Till och med det känns kul men jag vet att jag kommer att tycka annorlunda när jag har packar en sisådär 10 lådor, haha.

Bjuder på en bild på buketten som står på bordet i köket. Dessa blommorna har stått i 1 1/2 vecka nu och är fortfarande sådär fina.

Ta hand om er och trevlig helg! 🌟

Kommentera