​Jag och Billy är på äventyr idag. Inte ett så stort äventyr för mig som matte men desto mer spännande för Billy. Vi hänger nämligen själva hemma hos mamma och pappa en stund. Vi övar oss inför julen som bland annat ska firas här i huset 🎅

Billy var här hemma för första gången i tisdags, på en liten luciafika och då vart han så galet överexalterad!! Det blev alldeles FÖR kul att först åka buss med husse och matte, sen komma hem till mamma och pappa som han blev superglad över att han kände igen. Det i kombination med att han dessutom fick lov att hoppa upp i soffan här också, som han preciiis har lärt sig att göra hemma, ja då slog det slint och så hade vi en övertrött valp som tyckte att livet var latjolajban 😂😥

Det var såpass att vi funderade på att åka hem för han var inte alls rolig att ha å göra med då 😒. Både jag och min sambo tyckte det var jättetråkigt och vi alla fyra, jag, Mikael, mamma och pappa började fundera och snacka om hur julen kommer bli då vi är så många flera personer här då. Vi var överens om att julen minst sagt kommer att bli intressan med ett sånt här fyrbent monster i familjen, haha. Men vi är inte oroliga eller särskild bekymrade. Vi alla är medvetna om att han är en liten valp och att det inte alltid är så lätt när man är tre månader och allt i livet är spännande och kul. Mamma och pappa är väldigt bra på de sättet måste jag säga. 

Så tillbaka till i tisdags, luciafikan och monstret Billy. Jag ville inte lämna när han befann i det där övertrötta och jobbiga stadiet utan jag ville få ner honom så att han landade och SEN kunde vi åka hem. Så så blev det och tillsluuuut la han sig till ro 🙄

Så nu idag är det bara vi två här. En betydligt lugnare valp idag än i tisdags 👏 och en otroligt nöjd matte som valde att åka hit idag igen 😌✌ Tålamod har aldrig varit min starka sida men oj vad jag utvecklat det efter att vi köpt Billy. Och hörni övning ger färdighet, också för en valp. Så därför sitter jag här idag med en kopp te hemma hos mamma och pappa och med en sovande valp vid min sida, just nu. Duktig kille!

Du kanske också gillar …

Kommentera

%d bloggare gillar detta: