Pepparkakor och mammafeelings

​Alltså. Förra helgen var vi och hälsade på min sambos pappafamilj (ja, det fick bli ett eget ord nu :mrgreen:) och detta var första gången som smågrabbarna och familjen öht skulle få träffa våran lilla Billy 🐾

Efter lite bekantskap och mycket bus med barnen i trädgården så gick vi så in i huset för att umgås, mysa och sedan också äta middag. Vi hinner knappt komma innanför dörren så springer dom iväg och hämtar dessa fina pepparkakshjärtan som grabbarna gjort till oss 😀 och mitt lilla mammahjärta (ja, det har dykt upp konstiga mammafeelings i samband med att jag gått och blivit matte men mer om det en annan gång 😂) dog en liten smula alltså ❤

Så fantastiskt fint!! Jag blev rörd av denna söta lilla gest och hur gulligt är det inte att till och med det lilla bustrollet Billy, har fått sin första pepparkaka.

Kommentera