​Alltså. Förra helgen var vi och hälsade på min sambos pappafamilj (ja, det fick bli ett eget ord nu :mrgreen:) och detta var första gången som smågrabbarna och familjen öht skulle få träffa våran lilla Billy 🐾

Efter lite bekantskap och mycket bus med barnen i trädgården så gick vi så in i huset för att umgås, mysa och sedan också äta middag. Vi hinner knappt komma innanför dörren så springer dom iväg och hämtar dessa fina pepparkakshjärtan som grabbarna gjort till oss 😀 och mitt lilla mammahjärta (ja, det har dykt upp konstiga mammafeelings i samband med att jag gått och blivit matte men mer om det en annan gång 😂) dog en liten smula alltså ❤

Så fantastiskt fint!! Jag blev rörd av denna söta lilla gest och hur gulligt är det inte att till och med det lilla bustrollet Billy, har fått sin första pepparkaka.

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: