Jag är ju en jultok och en tjej som gillar att planera. Så här bjuder jag på ett inlägg inför jul med några av mina egna samlade julrecept och tips så att ni hinner spana, fundera och kanske testa något av recepten inför jul. För kanske är du precis som jag? En som gillar att planera 🙂 Vissa av recepten är med sötningsmedel så som stevia eller Icas sötströ, andra är med ekologisk honung och det fina med detta är att du väljer helt själv vad du vill söta med. Vill du använda vitt socker istället? Ja, då gör du det. Här kommer min lilla samling med favoriter:

Pepparkaksnötter, ett tips till glöggminglet. Sockerfria!

Pepparkakor, recept från 2012. 

Pepparkakor, recept från 2013.

Linas glögg 2012, LCHF.

Glöggtips, om du inte vill göra din egen.

Supersaftiga saffransmuffins. Går även att smaksätta med pepparkakskydda för den som hellre vill de.

Galet goda saffransbounty.

FÖR god chokladtryffel, en favorit sen många år tillbaka. Denna gör jag alltid till adventsfikat.

Lussekatter som passar för både LCHF:are och paleoiter 

Kokostoppar med mörk choklad, gott att tillsätta lite saffran i smeten till jul.

Chailatte, juligt och gott!

Pepparkakskaffe, en klar favorit. På med lite vispad grädde och pudra över kanel så har du en sockerfri juldrink att bjuda på.

img_20161115_112239.jpg

img_20151129_104423.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Du kanske också gillar …

3 kommentarer

 1. Åhh.. det finns smått o gott som ska testas till jul. Pepparkaksnötterna, saffransmuffins o kokostoppar är något som jag ska testa.

  Ps Sett din kommentar på cm_jakt_lchf på Insta, det är jag som har kontot 🙂 . Testa bollarna jag gjorde idag, så goda.
  Raw pepparkaksbollar 🙂 Finns på min blogg hannasjoberg.blogspot.se

  Kram

  1. Åh vad kul att höra! Testa på Hanna 😃 Du får jättegärna tagga mig så att jag ser hur det blir och inte missar något i flödet. Roligt att kika! ☺ Jahaaa jag har inte förstått att det också var ditt konto ju 😃 Kram på dig

   1. Hej igen.. taggar dig sen i mitt provbak 🙂
    Det med att det är mitt konto är inget jag har outat med.. tyckte det var en kul grej & det är nyttigt för mig. Jag äter bättre eftersom jag lägger upp bilder o får massvis av inspo o feedback. Vill inte ha en massa LCHF bilder på mitt privata konto då jag tror mina vänner skulle tröttna.
    Ha en fin dag, Kramar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: