www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Morgonrutinen med valp

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


​Vi har fått en ny rutin eller kanske mer en rutin öht eftersom allt var så nytt de första två veckorna. För oss alla. Morgonrutinen ser numera ut såhär: Morgonkiss (jo för både mig och Billy men hans går förstås först ;)) sen äter jag min frukost. Billy är inte så förtjust i sin mat tidigt på morgonen utan han sparar den och äter den lite senare, typ vid 10-tiden. Medan jag äter min frukost busar han runt lite på egen hand. Sedan vi börjat lite försiktigt med ensamhetsträningen så har han blivit liiite mer självständig och kan tex leka i hallen medan jag äter frukost i köket. Han är fortfarande som ett litet plåster men jag märker att det börjat släpp lite lite och det är bra tycker jag. 

Sedan tar jag med mig mitt kaffe och så dricker jag mitt morgonkaffe i soffan och han ligger bredvid mig och sover 👌 Bra rutin, kan jag tycka 👏

De första veckorna sov han inte i soffan alls utan höll sig på våra fötter på golvet så detta nya med att han numera ligger så nära en som möjligt och snusar är ju typ HUR mysigt som helst ❤

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: