www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Hundtäcke, vilket kap!

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Yes!! Jag har vunnit min första budgivning på Tradera. Jag förlorade först en i sista sekund, hon jag budade mot hade ju uppenbarligen gjort det där förr, inte jag… Men så fick jag chansen på ett täcke till och det knep jag bannemig! Hoppas att det postas snabbt som tusan hit till oss.

Täcke? Jo, alltså ett hundtäcke till Billy. Vi är ju inte ute några längre stunder med honom ännu men jag har märkt att han trots det fryser. Så jag skrev till hans uppfödare, henne har vi tillgång till hela Billys liv vilket känns helt fantastiskt skönt, och frågade lite kring det här med täcke till honom. Är det onödigt eller är det en bra sak? Det visar sig att det inte alls är en dum idé med ett täckte då dom faktiskt är lite frusna av sig. Jag hade lite koll sedan innan på täcken eftersom jag har kollat i princip allt man kan kolla som har med hund att göra, innan vi fick hem honom för att jag längtade ihjäl mig, haha.  Men nya hundtäcken är inte direkt gratis och vi har ju en kille som kommer att växa en hel del så vår uppfödare, Carina som hon heter, sa att han kommer att växa som mest upp till 6 månader ungefär. Inte att han lixom är färdigvuxen vid 6 månaders ålder men det går som snabbast då. Så vilket täcke vi än köper, kommer han att växa ur. Min sambo är en stor motståndare till det här ”slit-och-släng-köpandet” och föreslog att jag skulle kolla på begagnade hundtäcken. Sagt och gjort!

På Tradera fanns det massor och jag hoppas att jag har varit smart nu för jag har medvetet tagit ett täcke som kommer att vara för stort för Billy nu i början men min plan är att han ska växa i det. Så att han faktiskt kan ha det ett litet tag. Det är precis ett sånt täcke som jag kikade på på nätet, där kostade det 460 kr och jag knep det för 150 kr. Vilket kap va!!

Det är ett så kallat 2 i 1-täcke vilket känns otroligt smart. Det har ett fleecefoder som innerfoder som man kan ta loss ifrån ytterfodret som är vatten och vindskyddande. Smart va? Det kan alltså användas vid både kallt, regnigt men också lite mildare väder. Hoppas att det blir bra och att han trivs med det på sig. Det återstår ju att se!

img_20161109_102315.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: