www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Första snön och familjemys (Bildregn)

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Och så kom vintern, eller? Jag tycker att det är så otroligt mysigt med vinter, snö, frost och har faktiskt ingenting emot kylan. Det gäller ju bara att klä sig rätt! Så, i veckan som kommer ska jag köpa mig en rejäl vinterjacka, av två anledningar egentligen, eller kanske tre. Dels för att jag skänkte bort min förra vinterjacka då min andra varit för stor sen några vintrar tillbaka, tacka vet jag lchf 😉 Väldigt angenämt problem när kläderna blir för stora. Så detta har jag gnällt på de senaste två vintrarna men har inte fått tummen ur att köpa en ny vinterjacka. Och nu, här har vi anledning nummer två, kommer vi att vara ute med Billy i ur och skur och jag tänker minsann inte frysa. Dessutom har jag hittat en riktig snygg parkas ifrån Didriksons och det får ju duga som anledning nummer tre.

I söndags, saknade jag en varm vinterjacka haha, så var vi uppe på Mjörn (ja det ligger emellan Tjörn och Orust, vid Skåpesund) och hälsade på Mikaels familj. Alltså mina svärföräldrar. Vi hade förstås med Billy så det var en söndag full med äventyr för honom. Dels så tränade vi ju på att åka bil men detta var också första gången han träffade denna delen av vår familj och också första gången han var hemma hos någon annan. Han var så otroligt duktig och allting gick så himla bra. Vi vart nog lite förvånade allihopa. Det var mycket nytt för lilla Billy. När vi klev ur bilen uppe på Mjörn så låg det nämligen snö på marken, vilket det inte gjorde när vi klev in i bilen här hos oss i Göteborg. Han reagerade inget nämnvärt på att få sätta tassarna i snön för första gången utan var mest koncentrerad på att få kissa efter bilresan. Duktig kille!

Sedan gick vi in i huset för att hälsa på familjen och han var som vanligt lite blyg i början. Han är, precis som rasen kan vara, lite reserverad mot främlingar och håller sig både nära och helst bakom oss och spejar. Han är dock nyfiken och efter en liten stund så gick det jättebra. Han är alltså inte rädd utan mer försiktig, blyg och lite svårflirtad. Så efter en stund inne i huset var det dags för middag, min svärmor lagar alltid så jäkla god mat och många gånger får vi vara försökskaniner för något nytt recept som hon har hittat, så även idag. Men inte oss emot! Och för Billys del så gick det toppen när vi åt middag. Då ligger han nämligen på mina fötter och sover. Super behaglig!

Sedan kom det. Det första riktiga mötet med snön och oj vad han tyckte att det var roligt!! Han busade runt i snön och kände sig allmänt lycklig med livet. Så himla roligt att se! Så efter lite bus i snön så passade det fint att varva ner med familjen igen och då tittade vi på bilder bland annat ifrån våran Italienresa vi gjorde i Juni i år. Då stensov han på sin fäll som vi hade med. Återigen, otroligt behaglig kille.

Varken jag eller sambon hade med oss kameran på söndagens äventyr (Vi är fortfarande så inne i allting som vi ska ha med oss till Billy när vi åker iväg, haha) så ni får hålla tillgodo med lite mobilbilder.

En riktigt mysig söndag med familjen! ♥

20161106_133943

20161106_134015

20161106_151000.jpg

20161106_150942.jpg

20161106_134730.jpg

20161106_134419.jpg

20161106_150144

20161106_150142

20161106_150141

20161106_150134

20161106_134029.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: