Hej på er! Jag har klivit in i våran valpbubbla tillsammans med sambon och vår nya familjemedlem, Billy. Han är fullproppad med bus så det är intensivt men väldigt roligt. Trots valpbubblan och en individ som kräver stor del av vår uppmärksamhet så vill jag fortsätta att hålla fokus på bra mat. Så här kommer #Linasmiddagstips nr 3 🙂

I veckan som kommer, vet att det är tisdag idag, så kommer jag bland annat att laga min smarriga och enkla, Pestokyckling med smörstekt sparris och riven parmesan. Bra vardagsrätt tycker då den inte är så krånglig att göra.

Jag ska också göra pizzafisk! Det låter kanske lite knasigt men är fantastiskt gott. Ett kul sätt att piffa upp vit fisk på, tycker jag. Vet att den även är poppis bland de yngre som kanske inte alltid är så superförtjusta i vit fisk, rakt upp och ned. Det visade sig att jag inte har receptet på denna fiskrätt upplagt på bloggen, så efter att jag har lagat min pizzafisk i veckan s¨kommer receptbanken att fyllas på med just detta recept. Så idén med #Linasmiddagstips är även till för mig. Genom att gå igenom mina egna recept och tankar kring vad jag vill laga för god mat den kommande veckan så får jag, inte bara grym planering och bra mat, utan också svart på vitt vilka recept som jag slarvat med att lägga upp. Superbra tycker jag!

En rätt som jag ser fram emot denna veckan är Fläskfilegryta med champinjoner och annat smått och gott. Aaaabsolut en favorit!

På menyn denna veckan så står också Vegetarisk pestopytt. Ni vet, pytten som jag och sambon svängde ihop den söndagen då vi kom hem ifrån Stockholm och tog vad vi hittade i kylen, bara för att få någon sorts middag, och så blev det supergott. Älskar den typen av matlagning!

linasmiddagstips

 

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: