​Det är något alldeles speciellt med att våga följa sin magkänsla 💜

Det infinner sig en så fantastiskt skön känsla, i hela kroppen, en känsla som säger att man har gjort ”rätt!”

Så jäkla häftig känsla! 🙌

Jag har gjort just det där och för varje gång jag gör det, följer min intuition eller magkänsla, så växer jag. Jag växer, jag utvecklas som person, jag blir starkare inte bara i mig själv utan med mig själv eftersom beslutet kommer ifrån mig själv, inuti mig själv, ifrån min intuition. 💫

Ingen annan tar besluten åt mig , visst kan man bolla sina tankar och funderingar men i slutändan är det jag som fattar beslutet. Mitt egna beslut! 👊

Och för varje gång har jag fått mer och mer blodad tand. Ett sug om att för alltid följa min intuition 😌 Göra det om och om igen, igenom hela livet. För att just den känslan som infinner sig, om att man har gjort rätt, den är fan oslagbar! 👏 Jag valde att tacka nej till förlängning på jobbet, av olika anledningar. Men viktigast av allt, jag lyssnade på mig själv!

Sista dagen på jobbet är nu gjord och imorgon hämtar vi valpen! Våran valp 😍

Vad som händer härnäst? På jobbfronten? Ingen aning 😀

Först ut är valpledighet 💃

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: