www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Sjukstugan fortsätter…

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


God morgon onsdag! Sjukstugan får fortsätta en dag till, tyvärr 👎 Jag klev upp imorse, i vanlig tid, som om jag skulle åka till jobbet. Började göra mig iordning och få kroppen att rycka upp sig lite. Drack mitt morgonkaffe i hopp om att få energi men efter ett mail ifrån min chef som tyckte att jag skulle stanna hemma och vila en dag till och istället komma för att avsluta imorgon, så bestämde jag mig för att stanna hemma idag också. Jag gör ju min sista dag på kontoret imorgon och är lixom ”klar” med saker och ting. Så det är ingen idé att ta Panodil och bita ihop när det inte finns någonting att bita ihop för, om ni förstår vad jag menar. Tråkigt att avsluta med en jäkla förkylning som kom så himlans olägligt men gör inte alla sjukdomar det? Kommer olägligt alltså?..

Men jag mår hur som helst mycket bättre idag än vad jag gjorde i början på veckan och det är ju alltid något 😀 Jag blev ju sjuk natten till lördag och nu är det onsdagmorgon så en helt normal sjuktid när vi snackar feber och förkylning, I guess 😌

Det är bara jag som är en rastlös själ och inte har ro till att bara ligga här 😑 

Jag är ganska dålig på att vara sjuk helt enkelt 😂

Ja ja! Te, raggsockor och en tidning att bläddra i denna morgon. Hoppas att ni har en fin onsdag. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: