Hej på er!
Här kommer lite tankar och recept kring veckans middagstips. Några av recepten som jag kommer att dela med mig av i Linas middagstips, kommer jag att laga själv i den kommande veckan. Men inte allt eller alla recept. Den här kategorin och hashtaggen #Linasmiddagstips är främst till för er läsare. Den ska ge er tips och inspiration om vad ni kan laga för middag i veckan. Enkel vardagsmat är tanken! 🙂

Såhär tänker jag denna veckan:

Har varit sugen på en riktigt god köttfärssås ett tag så nu i veckan är det dags. Jag gör alltid olika när jag svänger ihop en köttfärssås men här har ni ett recept som jag har lyckats att skriva ner. Blir lika gott varje gång. Går att anpassa efter paleo/mejerifri lchf för den som vill. Receptet hittar ni här!
Till min köttfärssås gör jag allt som oftast fint strimlad, smörstekt vitkål! En favorit.

Jag vill också tipsa om en gammal favorit. Det var längesen jag lagade denna rätt och blev glatt påmind när jag hittade det bland alla mina andra recept här på bloggen. Den här rätten går oförskämt snabbt att göra så den borde nästan få en egen kategori vid namn ”nyttig snabbmat” eller liknande. Det är fried rice men utan rice. Hur det går till? Spana in receptet och prova själv vet jag, supergott!

Fisksoppa är ju så fasligt gott tycker jag! Jag tipsade om en fisksoppa i förra veckan medan jag själv lagade en annan. Nu är receptet uppe på den fisksoppan, ni som följer mig på instagram såg den där, och det hittar ni här: Krämig fisksoppa (LCHF/Glutenfri)

Vill du laga vegetariskt i veckan? Här är en smarrig pestopytt som jag och min sambo slängde ihop tillsammans i söndags. Går på ett kick!
Vegetarisk pestopytt (LCHF/Glutenfritt)

Och till sist vill jag tipsa om något sött och gott. Jag ger er inte bara ett utan två recept på två olika sorters kladdkaka som ni kan baka i veckan eller i helgen. Den ena är bland annat supergod att äta kall och båda två är glutenfria. Sötning eller honung? Det bestämmer du. Här är recepten till båda två.

linasmiddagstips

Du kanske också gillar …

Kommentera

%d bloggare gillar detta: