En del kanske inte alls tycker om att planera. Andra känner kanske att man måste planera? En del mår mycket bättre av att få planera och tycker precis som jag om att planera. Jag tycker tex om att planera middagar och att handla inför den kommande veckan så att det lixom är klart. Det underlättar vardagen för mig! Jag tycker om att laga mat och jag har helst med mig min egna mat i lunchlådan på jobbet. På så vis underviker jag kassa och kanske dyra lunchalternativ samtidigt som jag vet att jag får i mig riktigt bra mat. Är man ute efter viktminskning och hälsa öht så skulle jag säga att det är ganska så nödvändigt. Planering och bra mat alltså 🙂 Men med det sagt menar jag inte att bra mat nödvändigtvis måste vara svår eller ta lång tid att laga. Snarare tvärtom! Vardagsmaten ska gå snabbt och enkelt tycker jag. Den ska inte innehålla tusen olika och krångliga ingredienser och det ska funka fint att ha som matlåda dagen efter.

Jag har, som vanligt 😉 , en liten idé!
Jag tänker börja med inlägg här på bloggen som heter ”Linas middagstips!”. I dessa kommande inlägg samlar jag min egna matplanering eller bara tipsar om recept för er att laga. Och jag tänker att vare sig du är en person som tycker att planering är tråkigt eller är en person mer som jag, som tycker om att planera och mår bra av att ha koll på läget, så tänkte jag att jag kan ge dig lite hjälp på traven. Jag tänker att vi kan göra middagsplaneringen lite roligare. Lite mer tillsammans lixom? För även om jag älskar att planera och tycker att det är roligt att laga mat så tryter både min motivation och inspiration ibland och det är där ni kommer in i bilden. Så, ska vi säga att vi startar en hashtag här och nu? Jag tycker att vi döper den till #Linasmiddagstips och den är till för dig att använda. Fritt fram, fullt ös lixom! Använd den hashtaggen på din instagram när du har använt dig av ”Linas middagstips”, när du lagar något av mina recept eller när du bara får inspirationen härifrån, så att jag kan se vart middagstipsen tar vägen. Kanske vill du tagga dina egna recept med den taggen så att fler personer också kan inspireras utav dig? Kul grej va? 😀

Använd #Linasmiddagstips nu för sjutton så ser vi till att den här hösten blir en rolig mathöst! En mathöst fylld med massa bra mat. Grymt bra mat för dig och för mig.
Be kompisarna, familjen och kollegorna att använda taggen #Linasmiddagstips och tipsa dom om dessa kommande inlägg på bloggen, där dom också kan hitta inspiration och använda mina middagstips. För helt ärligt, vet ni vad jag tror? Att man inte kan få för mycket inspiration! Och jag gillar tanken om att du vill tipsa dina nära och kära om bra, ren, ekologisk och god mat som dom också mår bra utav. Vare sig de äter LCHF, glutenfritt, 5:2, Paleo eller vilken av alla ”etiketter” man vill använda sig av. Jag taggar oftast mina recept med LCHF för att de ska vara lätta att hitta men i grund och botten handlar det ju egentligen om hemlagad, ren och bra mat. Det blir ju win, win!

Hänger du med på min mathöst? #linasmiddagstips

img_20160927_202206.jpg

20160918_4068

img_20160901_190254.jpg

20160827_3781

20160813_3587

20150911_194821.jpg

linasmiddagstips

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: