​Med orden ”för att du är värd det! För att du har haft en tung vecka” 💛

Och ja, jag har haft en riktigt jävla kass vecka för att vara ärlig. Så förbannat mycket oro i kroppen, lite ångest, spänningshuvudvärk och febertoppar. En trötthet och omotivation som har gått att TA på👎 Men det är inte det jag vill välja att fokusera på denna soliga lördag! 🌞 

Jag vill istället fokusera på att jag har så fantastiskt fina människor i mitt liv! Som tex kommer med en bukett blommor ”för att jag är värd det!” 🙏

Blommorna är fantastiskt fina, lite höstiga och faktiskt snygga 🌻🍂 Gesten från min bästa kompis går inte ens att beskriva i ord och jag är en sån där som blir så löjligt glad när jag får blommor att jag tom fick en liten glädjetår i ögat 😅 

Tack! ❤ 

Jag får ett leende på läpparna varje gång jag går ut i köket nu 🌻 #thatswhatfriendsarefor

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: