Gårdagens bild i Metro fick mig att tänka till.

img_20160908_091933.jpg

Vad sår du för frön hos andra? Fundera på det en liten stund. Sår du frön av positivet eller av negativitet?  Sår du frön hos personer i din omgivning som lyfter eller sår du kanske frön som tynger? Frön av oro eller frön av trygghet? Jag har bland annat en övning här på bloggen som är lite inne på samma spår. Det är en grymt enkel men bra övning som handlar om att man ska bli mer medveten om sina signaler. De signaler vi sänder ut till omgivningen. För vi sänder ut signaler precis hela tiden. Både medvetna men också omedvetna. Genom att lyfta detta och göra sig själv mer medveten kan du på ett annat sätt kontrollera vilka signaler du sänder ut till din omgivning vilket i sin tur kan leda till positiv förändring. Inte bara hos dig själv utan också hos personerna du har omkring dig, i din vardag. Coolt va? Vill du testa så hittar du övningen i mitt inlägg, ”Reflektera mera!- Träningstips” här!

 

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: