Det här inlägget skrev jag i början på detta året och mina ord, texten i inlägget och tankarna kring det jag skriver om är minst lika aktuella idag! Jag tänker likdant kring min dröm då, som nu. Kanske att jag vill lägga till en ännu större tanke kring fördelarna med hund vid psykisk ohälsa. Jag vill utforska, visa och lyfta att dessa två, alltså hund och psykisk ohälsa, går väldigt bra ihop, lite hand i hand.

Drömmen har varit lite extra aktuell de senaste dagarna och idag blev den mer på riktigt än någonsin innan! Jag och min sambo har tingat en alldeles egen hundvalp och jag försöker förstå att detta kommer att hända på riktigt. Jag är inte där än, att jag greppat alltså, haha. Det känns så förbannat pirrigt och roligt. Och rätt! Jag vet att detta är ett äventyr. Ett äventyr som ligger utanför min comfort zone, definitivt. Men jag vet redan innan detta äventyret startar att jag kommer att utvecklas något fruktansvärt! Jag vet också att allting inte kommer att bli riktigt så bra som jag tänker mig men jag kommer bannemig att göra mitt bästa och jag vet att det hela kommer att bli helt fantastiskt! Och bara genom att ha den inställningen, om att det kommer att bli alldeles fantastiskt, så knuffar jag både mig själv, sambon och äventyret i rätt riktning. Inställning är A och O! Inför typ allt.

Här är en del av det jag skrev i mitt långa, ärliga, inlägg i januari i år.

Våran fina vovve gick bort för några år sedan nu och helt ärligt så ville jag skaffa en ny hund direkt. Helst samma dag. Så varför gjorde jag inte det då? Om skaffa egen hund nu är en utav mina absolut största drömmar, varför har jag inte uppfyllt den för längesen?

För att för mig handlar det inte bara om att gå och köpa en hund. Det handlar om så mycket mer!
Det kommer att bli mitt livs, hittills största uppdrag. Att se till att den individen uppnår kärlek, välmående och balans i sitt liv, det är ju mitt ansvar!

Vill du läsa hela inlägget så hittar du det här!

Jag hoppas att du vill hänga med på vårt nya äventyr med en fyrbent liten kille! Och ja, jag kommer berätta allt, nästan. Jag ville mest bara dela vår lycka här och nu med er så att ni lixom är med i matchen. Det vill jag att ni läsare är. Med i min match!

Det här ska bli så förbannat roligt och jag längtar redan ihjäl mig efter det 8 veckor gamla trollet som kommer till oss i slutet på oktober ♥

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: