Direkt ifrån instagram! 

F ö r v a r i n g ✖

Projektet ”säng” har börjat och förra söndagen kom vi såhär långt! 

Vi är inte färdiga än men jag kunde inte hålla mig längre, jag måste dela denna otroligt smarta och kreativa förvaringslösning med er 🙌

Vi har byggt upp vår dubbelsäng och då fått en loftsäng med en hejdundrandes massa förvaring under, med hjälp av Ikeas bänkskåp 👏 Skåpen är otroligt enkla att bygga ihop och vi har inte bara förvaring i alla skåp, som är 60 cm djupa och 80 (!) cm höga utan vi har också förvaring UNDER sängen 💥 

Otroligt nöjda och vi ser fram emot att fixa färdigt det sista! För att bara nämna några saker så återstår det bland annat ett ”lock” för bänkskåpen (tittar man noga ser man att det är öppet ovanför skåpen nu) ev en sängram runt själva sängen? Det ska upp hyllor, min Iris lights ljuslinga och snygga inredningsprylar, nytt överkast (finally!!) samt en gardinskena alt en skärmvägg för att skärma av ytterligare och öka mysfaktorn uppe på loftet. 

Det kommer att komma en utförlig guide på detta projektet framöver! Stay tuned 😀

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: