Delar detta filmklipp av två anledningar. Dels för att jag aldrig har delat ett filmklipp på bloggen förut, vad jag kan minnas. Och bara det räcker ju som anledning egentligen, kan jag tycka! 😉

Men också för att jag ville visa min smarriga fisksoppa som står på spisen och puttrar. När jag filmade denna lilla snutt hade jag inte lagt i fisken än men däremot hade jag bland annat haft i två rejäla vitlöksklyftor, färsk ingefära, dill ifrån mamma och pappa samt sambons egenodlade chili. Doftar ljuvligt! Synd att man inte kunde dela doft via bloggen eller instagram, haha. I hela köket doftar det fantastiskt! Och nej, jag står inte för något odlande… Jag är en sån som kan ta död på en kaktus 😂 Men att laga mat, det kan jag minsann!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: