www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Från mig – till mig: Nikon1 J5

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Det har blivit dags!
Dags att förbättra kvalitén på mina bilder, både här på bloggen men också på instagram. Jag tycker det är roligt att fota men har aldrig tagit det till en bra nivå utan brukar hålla tillgodo med min mobilkamera. Ibland lånar jag sambons fina Nikon1 V2 men det har inte riktigt blivit någon vana att jag tar med mig den när jag är iväg eller att jag fotar med den hemma. Nu när vi tittade på kamera till mig var mitt huvudprio dels att den inte får vara för stor och dels smidig att fota med för att sedan kunna föra över bilderna direkt ifrån kameran till min telefon så att jag snabbt kan dela med mig, antingen här på bloggen eller på instagram. I rätt ljus funkar mobilkameran fantastiskt bra men den håller inte riktigt måttet och jag har länge velat ”step up” mitt fotande. Så nu var det dags och jag är aspepp!
Den här kameran är på väg hem till mig och den kommer att vara min, bara min. Så snygg tycker jag! Svart förstås 😉
Bilden lånade jag ifrån google bara för att visa er hur min snygging ser ut.
Låt mig få presentera Nikon1 J5:

Nikon1J5

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: