www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Och där!…

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


…var vår eurotrip igång! 😀

Eller rättare sagt klockan 4 imorse. 😴 Jag öppnade upp min del av eurotripen starkt genom att sova i bilen, haha. Men efter några timmar var det min tur att köra så då fick en ju skärpa till sig. Så nu har jag för första gången i mitt liv, kört bil i ett annat land än Sverige, bara en sån sak! 🙌

Vi är i skrivande stund på vägarna i Tyskland och har redan testat på Autobahn med fri fart och allt vad det innebär. Men vi kör försiktigt mamma, jag lovar! 🙂 GPSen är på vår sida och varnade ganska direkt om köer så nu kör vi på lite mindre vägar någonstans på landsbygden. Vi fick tag i dagens första kaffe på båten så nu börjar det ordna upp sig! Tackar Starbucks för kaffen och laddar inför min nästa tur att köra!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: