…var vår eurotrip igång! 😀

Eller rättare sagt klockan 4 imorse. 😴 Jag öppnade upp min del av eurotripen starkt genom att sova i bilen, haha. Men efter några timmar var det min tur att köra så då fick en ju skärpa till sig. Så nu har jag för första gången i mitt liv, kört bil i ett annat land än Sverige, bara en sån sak! 🙌

Vi är i skrivande stund på vägarna i Tyskland och har redan testat på Autobahn med fri fart och allt vad det innebär. Men vi kör försiktigt mamma, jag lovar! 🙂 GPSen är på vår sida och varnade ganska direkt om köer så nu kör vi på lite mindre vägar någonstans på landsbygden. Vi fick tag i dagens första kaffe på båten så nu börjar det ordna upp sig! Tackar Starbucks för kaffen och laddar inför min nästa tur att köra!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: