www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Vacay mode…

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


… is the best mode!

Här försöker vi få till en ”cool bild” efter en av middagarna på terrassen i härliga Toscana. Vi bodde på en helt fantastisk olivgård som heter Residenza Cornino. Trivdes otroligt bra där! Kan absolut tänka mig att åka dit igen. Vill ni veta mer så spana in www.bellatoscana.se 🙂

Idag ska vi planera våran nästa resa, en liten Eurotrip med en av våra bästa kompisar. Ska bli otroligt kul att få se Tyskland och att resa med dessa två grabbar! De flesta stopp på vår eurotrip kommer att bli i Tyskland men vi kommer även att ta oss ner till norra Frankrike och kolla läget i Strasbourg.

Vädret i Göteborg idag är ju inte på topp men rent tekniskt sett så börjar ju inte min/vår semester förrän på måndag så det är ok har jag kommit fram till. Därför bjuder jag på en bild ifrån Italien och tycker det känns mer än okej att käka middag och planera den kommande resan med grabbarna ikväll.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: