www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Marina di Grosseto

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Jag hade inte haft något emot det här idag, alls. Marina di Grosseto i Italien var ett mysigt ställe. De hamnar kanske inte högst upp på paradis-skalan men bara tanken på att man har Medelhavet framför sig och italiensk gelato runt hörnet gör det hela himla himla bra, tycker jag. Och jag har än så länge i mitt liv inte varit på någon sån där riktigt riktigt fin strand. Sån den här hamnade på listan definitivt 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: