Det var dags igen, nytt bläck på armen. Stjärnan som jag har på handleden är den första tatueringen jag gjorde, när jag var 18 år. Den har en helt egen historia och mening bakom sig. För många är det bara en stjärna men för mig är den mer än så. Det finns en anledning till varför jag valde just symbolen av en stjärna men det är en annan historia. Det är inte den som ska få vara i centrum i detta inlägget. 

Igår var det som sagt, dags igen, för min sjätte tatuering. Stjärnan har fått en kompis 😀 En trollslända. 

Varför just en trollslända? Den står för förändring. Att man ska omfamna förändring och se det som något positivt och befriande 🙏

Den symboliserar också vårt undermedvetna ”thoughts we have in relaxed and meditative states”. Trollsländan har känsliga vingar vilket ska göra oss uppmärksamma på vilket håll vinden blåser ifrån och på så vis hjälpa oss att undvika ”stormy weather”, under livets gång. Trollsländan lever ett väldigt kort liv så den symboliserar också att man ska ta tillvara på livet medan man lever det, inte ta det för givet.

Någonting jag fastande extra mycket är ”the dragonfly is the pivot between earthly world and spritiual world. 

She is the balance keeper between the earthly being and the higher self ❤️ 

Det är vad min trollslända symboliserar för mig 💫 

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: