Jag blir oftast hungrig/sugen framåt eftermiddagen på jobbet och tappar lixom energi men det är inte alltid jag vill hålla på att äta en massa hela tiden, av olika anledningar, tankar och åsikter som jag har. Dels för att jag vill gå ner i vikt/hålla vikten men också eftersom jag snart ska hem och äta middag.
Då är kaffe med lite kanel och kokosolja perfekt tycker jag! 🙂
Det dämpar både min hunger och mitt sötsug. Vissa dagar funkar det bättre än andra förstås.. Mycket beror på vad hjärnan säger till mig och inte.. Är jag verkligen hungrig eller är jag bara sugen?

Vad gäller kokosolja så har jag fått testa mig fram lite, egentligen som med så mycket annat.
Får jag i mig för mycket fett på en gång så får jag ont i magen då jag tidigare har haft gallsten och har opererat bort min gallblåsa, när jag var 18 år. Så jag testar lite och ser vilken mängd som passar mig bäst 🙂
Det är olika för alla!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: