God morgon,
Jag tror att jag har tipsat om detta tidigare men vissa saker tåls att lyftas igen. Som det här med ”salladsmacka” tex. Jag hade glömt hur gott, smidigt och mättande det kan vara.
Det funkar lika bra till frukost som till lunch, mellis eller middag den gången när man inte orkar laga mat och är sådär lagom hungrig.
Det är superenkelt och definitivt glutenfritt 😉
Jag tycker att romansallad är perfekt att använda till en salladsmacka. Den blir lixom som en båt. Idag hade jag tex bregott, Arlas nya färskost utan tillsatser (smygreklam hehe men när det dyker upp bra produkter utan trams så är det värt att tipsa om!), några skivor ostoch paprika. Behöver inte vara svårare än så!
Pålägget väljer du själv. Frågar du mig så ser jag ju gärna att allt är ekologiskt men pimpa din salladsmacka efter tycke och smak. Och du? Snåla inte med pålägget. Det ska vara gott och du ska ju bli mätt 🙂