Alltså, jag minns inte när jag bakade sist. Förutom bröd då, vill en ha koll på vad en stoppar i sig får en baka sitt bröd själv 😉
Jag menar, baka något sött och gott bakverk.
Idag testade jag. Jag experimenterade ”på en höft” och det blev så jäkla bra!
Så låt mig få presentera ”Linas vaniljmuffins med bär”
Det här receptet ger 4 muffins vilket jag tycker är lagom (läs bakar jag fler vill jag bara äta upp det).
Det är bara att dubbla på receptet om du vill ha fler muffins!
Du behöver:
2 ägg
2 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver
1 msk honung el valfri sötning efter smak
Lite salt
Blanda ihop alla ingredienserna i en bunke och smaka av med sötningen så att mängden passar dig. Vi alla är ju olika med det där 🙂
Klicka i smeten i muffinsformar (jag använder muffinsformar i silikon) och tryck sedan i valfri mängd frysta bär i varje muffin.
Grädda i ca 15 minuter i 200 graders värme.