Hej måndag!
Jag började dagen, i vanlig ordning numera, med mina aloe verashots och te. Fyra stycken såna shotar blir det nu när jag är uppe i maxdosen 120 ml om dagen. Jag tar hela min dos direkt på morgonen så är det lixom gjort.
Det går väldigt bra med aloe veran och visst fasiken händer det saker i kroppen! Så himla häftigt 😀
Jag tänkte vara lite ärlig och dela med mig av hur min kropp har reagerat hittills.
Första två dagarna handlade det mest om att komma över den vidriga smaken, haha. Då drack jag 60 ml om dagen. Ganska snabbt efter start började jag dricka och kissa mycket. Alltså dricka, kissa, dricka, kissa. Om jag var en ”kissfia” (jo min familj kallar mig för det ibland) innan vet jag inte vilken nivå jag är på nu, haha.
Sedan trappade jag upp dosen och drack 90 ml i en eller två dagar innan jag tillsist gick upp till 120 ml.
Och sen har det rullat på bra. Så för ca 2 dagar sedan så ploppade det upp 4-5 finnar ifrån ingenstans, bara sådär ”poff” ni vet. Och jag brukar ju inte bli glad över finnar eller plitor men vem fan blir det? Men just den här gången känns det ju as bra för det är första kvittot på att aloe veran gör sitt. Den verkar just nu utrensande och huden kan då komma att bli värre eftersom skit, alltså slaggprodukter, ska ut, och dom tar sig bland annat ut via kroppens största organ, huden, och via urinen.
Så tillbaka till att vara en kissfia. Jag har haft lite lätt huvudvärk i två dagar ,vilket inte hör till vanligheterna. Och jag har vaknat tre nätter irad och behövt gå på toa och då kissat som om jag hade druckit tre spänner med vatten (!!) och då har jag inte ens druckit kvällste som jag brukar.
Så nog händer det grejer! 😀
Precis som det ska alltså. Finnar, dricka och kissa mycket samt huvudvärk. Livet är härligt! Haha.
Så det gäller att inte bli rädd över kroppens reaktioner eller att sluta då. Detta är en del av förändringen och det är precis den jag vill åt. Kroppen är cool!

image

Du kanske också gillar …

Kommentera

%d bloggare gillar detta: