Hej fredag!

Sitter i skrivande stund på balkongen, i solen. Behöver jag ens säga hur fantastiskt det är? Har fått både aloevera-shotar (är uppe på maxdosen, 120 ml om dagen, sedan igår), smarrig frukost och kaffe i magen. Så jag skulle säga att jag har en mycket bra förmiddag för mig själv.
Till frukost blev det ostägg för det är så förbannat gott och två smörgåsar på brödet som jag bakade till middagen igår. Det är mitt gluten och mejerifria morotsbröd men igår bakades det både utan morötter och linfrön. Istället hade jag i sesamfrön och som sagt, ingen morot. Så vi kanske kan kalla det för Linas sesambröd? 🙂
Lägger upp det som ett eget recept alldeles strax.

På mina smörgåsar hade jag salladsmix, ost, skivad tomat och svartpeppar. Supergott!
IMG_20160318_102925

 

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: