Tog min första shot av Aloe vera-gel ikväll. Det ser nästan lite festligt ut på bilden, inte sant?
Men jag tillhör en av dom som tycker att det på riktigt smakar… vågar inte ens skriva vad jag tycker att det smakar HAHA.
Anyway, jag har tänkt att ge Aloevera en chans och valde att köra på den gelen som är ”mest ren” och innehåller 96% ekologisk aloe vera 🙂
Jag har länge haft problem med mitt lymfsystem med slaggprodukter i kroppen vilket leder till att jag samlar på mig mycket vätska. Att gå på lymfmassage och att ha sk egenvård av mitt lymfsystem har varit en av nycklarna till att jag kom loss ifrån min viltplatå och faktiskt fick viktminskningen att lossna på riktigt. Men mer om det i ett eget inlägg!
När jag underhåller lymfsystemet och rensar kroppen så ger det inte bara en väldigt knasig lukt på urin och svett (det är slaggprodukter och skit som kommer ur kroppen genom just svett och urin so it’s really a good thing!) utan också hudproblem.
Jag får finnar och orenheter kring haka och hals och jag vill nu på riktigt få bukt med det där!!!
I perioder har det varit riktigt jobbigt och jag hade stunder där jag inte ville visa mig bland folk osminkad eller utan att ha en halsduk för halva ansiktet.
Men jag har jobbat mycket med mig själv och kan nu gå utan smink i tid och otid precis som jag alltid gjorde förr 😀
Gillar att kunna gå osminkad!

Så jag tänkte ge aloe vera en chans för att på riktigt rensa ut kroppen och få bort slaggprodukter, vätskeansamlingar och orenheter i ansiktet. Hey ho – Lets go 😀
Jag är lite taggad!
Dock kan det, om det funkar som det ska i kroppen och med slaggprodukterna, att bli lite värre i ansiktet till en början eftersom kroppen faktiskt rensar ur. Men det är bara bra!
Så, om jag gnäller om någon vecka eller två på att det inte fungerar så får du GÄRNA påminna lilla Lina om att det är helt naturligt och en bra sak.
Då kör vi!

image

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

    1. Ja! 😃 Jag är också nyfiken! Men det smakar verkligen pyton alltså haha 😂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: