www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Tapetsering och lite skryt

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Alltså, jag visste ju sen innan att det bor en liten handyman i mig. Men att jag var såhär bra på att tapetsera förvånade även mig.
Vänta, vad händer? Jo, jag ger mig själv beröm. Det ska tydligen vara bra har jag hört 😉 Det har inte hört till vanligheterna i den här tjejens liv, tidigare.
Så nu tänkte jag skryta lite. För att jag kan och för att jag är nöjd! Jag har tapetserat om i mitt sovrum. Numera har jag även en hel och fin vägg där jag fick för mig att bygga igen en dörr för något år sedan (så jo, det bor en handyman i mig for real). Det blev riktigt bra och var roligare än jag mindes det.

Då svor jag på att jag aldrig mer skulle tapetsera i hela mitt liv!
Det var första gången någonsin som jag tapetserade då och den gången började jag med en mönstertapet, haha. Ni förstår ju själva varför jag svor! ”Nästa gång tänker jag fan hyra in någon som gör det här ÅT mig!!”. Typ så lät det, haha.
Nu kan jag tänka tillbaka på det där och skratta.  Jag var så mycket av den ”gamla Lina” då. Inget tålamod what so ever, så fruktansvärt ivrig och så tänkte jag att ”äsch det kan la inte vara så svårt. Det tar nog inte så lång tid”. Kollade inte upp saker och ting utan satte bara igång. Vad fanns det att vänta på?

Annat har det varit dessa två dagar. Jag har varit så jäkla noggrann och petig att jag nästan börjat störa mig på mig själv.. Jag har tagit tid på mig, kollat video på Youtube om hur man tar sig ann hörn, lister osv och delat upp jobbet på två dagar. Bara en sån sak!
Så jo, jag är jäkligt nöjd. Både med resultatet av själva tapetseringen men främst över hur jag tog mig igenom allting. Det har till och med varit lite roligt! #personligutveckling 🙂

image

2 svar till “Tapetsering och lite skryt”

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: