Alltså, pannkaksfrukost kan vara den bästa typen utav frukost. Iallafall om du frågar mig. Det går ju att variera både med hur du smaksätter smeten, ibland kör jag med enbart vaniljpulver, ibland kardemumma och kring jul händer det att jag vispar ner lite pepparkakskryddor. Tillbehören är ju nästan enklast och roligast att variera. Det går också att anpassa beroende på om du vill äta mejerifritt eller inte.
Allt som oftast gör jag dessa mejeri och glutenfria pannkakorna men ”förstör” det mejerifria genom att klicka på vispad grädde, hallon och kanel. Det är lixom ett vinnande koncept!
Det är ju bara att kombinera, högt och lågt, efter tycke och smak.
Som idag tex, då hade jag smörstekta valnötter och hallon till.
På tal om smörstekta valnötter så kan det vara det godaste snackset, någonsin. Steker man dom i lite kanel eller vaniljpulver så blir dom ännu godare att snacksa på.
Prova till fredagsmyset vetja! 🙂
Såhär såg dagens frukost och fastebryt ut.