Nu händer det!

Jag har nu bloggat ett ganska bra tag och började med detta för några år sedan för att få ”skriva av mig”, endast för mig själv. Jag har alltid tyckt om att skriva och tycker om att sätta mina tankar och funderingar i textad form. Från starten och fram till idag har bloggen växt och jag bloggar fortfarande för min egna skull. Enda skillnaden är bara att jag numera också skriver för fler (!) än 1100 unika besökare i veckan.
Så, det är lixom jag och några till 🙂

Jag kände att nu, nu var det dags!
Jag har skaffat mig en egen domän och ni hittar mig numera på: www.linapetersen.se (HUR coolt?! 😀 )

Du som läsare kan förvänta dig samma grymma innehåll men med lite mer fokus på hälsa och välmående, min egna resa vad gäller viktminskning, då jag själv gått ner snart 15 kg med LCHF och lågkolhydratskost samt blivit av med min IBS. Också min personliga resa som började på riktigt när jag våren 2014 gick in i väggen och blev sjukskriven för stress och depression, 23 år gammal. Jag är fortfarande på resande fot, igenom livet och det är den ni får hänga med mig på!
Jag jobbar ständigt med mig själv, min egna utveckling som individ och vill lyfta personlig utveckling och att vara sitt bästa jag.
Bloggen innehåller alltså inte bara recept och mat 🙂

Du som läsare kommer också att hitta inslag ifrån min vardag och mig. ”Livet, universum och allting” är en utav mina favoritmeningar och det är ungefär det min vardag handlar om. Det är allt ifrån mitt egna företag, www.linacollection.se (du hittar mitt företag och mina smycken på instagram @linacollection.se), där jag själv skapar och säljer handgjorda smycken till härliga kunder i både Sverige och Finland. Det kommer inlägg ibland där jag skissat eller målat på fri hand. Detta är ett ganska nyfunnet intresse i mitt liv. Att skissa och lyssna på musik kan få mig att försvinna bort i flera timmar. Fantastiskt härligt!

Det leder oss automatiskt in på nästa stora intresse i mitt liv, musik. Jag älskar musik och har själv sjungit sen jag var 13 år gammal. Mest för mig själv! Men ibland händer det att jag kliver in i studion och då brukar jag dela med mig. Dock ska det tilläggas att jag inte riktigt sjunger i samma genrer som jag lyssnar på. Vilket säkert familjen tycker är bra, haha!
Jag är en hyffsad allätare när det kommer till att lyssna på musik men jag har definitivt hjärtat hos genrer som: punkrock/poppunk, metal, metalcore, posthardcore mfl.
Sen är jag en tjej som är svag för tatueringar. Jag har själv 5 stycken i dagsläget (varav den ena är en skiss som jag själv har ritat och är en del i att tycka om mig själv och mina överarmar). Ta en titt på inlägget ”Mer än bara bläck på armen” där jag skriver av mig lite mer om mina hjärnspöken och överarmarna.
Jag vågar inte svara nej på frågan om jag ska ha några fler tatueringar 😉

Det är väl typ det? Och lite till.
Livet som Lina, helt enkelt.

Så för att summera.
Samma coola innehåll men med ett liiite coolare namn.
Och detta är tack vare er, fina läsare!

Tack, tack, tack.
Nu ser vi till att rocka 2016!! ♥
Snapchat-1139058271934489562.jpg

 

 

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: