Alltså, låt oss ta en minut eller två och prata om dagens middag. Min middag.
Den tog på riktigt 15 minuter eller okej, 17 minuter att få färdigt, så har jag inte överdrivit.
Jag älskar när middagarna går snabbt. Inte alltid men ibland gör jag det. Man kommer hem från jobbet och blir sådär akut hungrig eller så har man en eftermiddag/kväll där man helt enkelt inte vill stå flera timmar i köket. Hur som helst så gick den snabbt och det tycker vi om.

Så vad finns det då att säga om den här middagen?
Jo.
Jag har hittat ett märke eller ett företag som levererar svenska, ekologiska och glutenfria (+laktosfria), kravmärkta köttbullar utav höns. Låter nästan för bra för att vara sant och kanske lite tokigt med hönsfärs men tro mig, dom ÄR goda.
Jag har fastnat totalt.
Det är alltså färdigstekta köttbullar med en innehållsförteckning vars ingredienser du kan uttala och utan onödigt trams.

Så tillbaka till middagen.
Köttbullarna stektes i smör och timjan. På med en skvätt grädde, kalvfond, dijonsenap och svartpeppar.
Färdigt! 🙂
Till detta hade jag blomkålsmos och då också en middag på 17 minuter.

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: