www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Två ord till mig själv

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Så ligger jag här, nerbäddad, en blåsig torsdagkväll. Egentligen är det dags att sova men jag har SÅ mycket kreativitet och tankar som snurrar runt i skallen. Ofta blir jag som mest kreativ när jag egentligen inte har tid. Tex sent på kvällen eller på morgonen när jag sitter på bussen påväg till jobbet. Det slår lixom aldrig fel. Helst vill jag skissa, göra smycken, sjunga och blogga på samma gång. Men vi vet allihopa vid det här laget att riktigt så funkar det inte. Inte ens för Lina Petersen.

Så jag ger mig själv två ord. Prioritet och struktur! It’s that simple. Med dom orden, från mig själv till mig själv, tänkte jag släcka lampan och sova på saken. Sova på dom orden.

Prioritet och struktur!

/Lina

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: