Misstag de grande

God morgon!
Haha jag börjar den här måndagen med att skratta åt mig själv.
Jag tänkte dela med mig utav min morgon.
Jag pysslade om min tatuering, samtidigt som jag väntade på att kaffet skulle bli klart. Notera att jag hade alltså en bra plan för morgonen och morgonrutinen får inte under några omständigheter innehålla misstag eller oväntade händelser. Det har man helt enkelt inte tid med. Ni vet hur det är!
Så att pyssla om tatueringen innebär att tvätta rent den lite och sedan smörja med salva. Salvan är utan att  ta i den fetaste salvan någonsin.
Så vart är vi nu i morgonrutinen?
Jo, tatuering, smörj, på med ett linne och så är kaffet färdigt. Där är vi.
Dags att sminka sig lite.
Jag börjar glatt sminka med mitt LÖSA mineralpuder. Iförd linne med en extremt kladdig axel och överarm.
Nu sitter du kanske och skrattar för du har redan räknat ut vad jag har lyckats med denna morgon?… det hade inte jag.. nej jag fortsätter att sminka vidarevidare, sippar lite på mitt kaffe och känner mig allmänt nöjd med min nya morgonrutin.
Tittar ner på tatueringen, ni vet bara för att kolla läget och för att den är så snygg, och ser att hela min arm är täckt av smått mineralpuder.
HAHA suck… Lina Petersen…
Så jo. Jag sminkade mig själv OCH min tjej på armen denna härliga måndagmorgon.

Sprang sedan runt som en skållad råtta men jag hann bannemig med bussen ändå.
Haha.
Ha nu en fin måndag hörni!

Ps. Imorgon sminkar jag mig inte i linne och med klibbig axel. Kej? Ds.

Kommentera