Man behöver ju inte alltid krångla till det 🙂
Zucchini, paprika, färsk grön sparris, halloumiost och tysk korv med 92% kötthalt och så en kryddblandning med bla timjan, chilliflakes, mynta och paprika. Lördagsmiddag i all sin enkelhet alltså.
Till detta fick det bli favorit-oliverna (dom som varje gång får mig att undra hur jag i h-vete kunnat leva ett liv utan oliver…) och Lohmanders jalapeño sås.
Fint skare va 😉

Lina
Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!
Mina senaste inlägg
Arkiv
- Bröd & Bak
- Desserter & Bakning
- En liten bit av vardagen
- Fisk & Skaldjur
- Hitta i lågkolhydratsdjungeln!
- Kött & korv
- Kyckling & Höns
- Linas inredning & ting
- Livet, Universum & Allting
- Mejerifria tips
- Paleoutmaning i 30 dagar
- Pengar över?
- Periodisk fasta
- Personlig utveckling & reflektion
- Recept och middagstips
- Soppor & Grytor
- Tillbehör – Sås – Röror
- Vad äter man till frukost då?
- Vegetariskt