Så fick jag feber, igen. Nåväl, det är bättre nu för tiden än förr i tiden. Ibland blir det för mycket och min kropp har blivit väldigt duktig på att säga ifrån. Eller så är det jag som blivit väldigt duktig på att lyssna? På gott och ont kan jag tycka.
För att få ordning på kroppen, febern och livet överlag så gjorde jag pannkakor till frukost. Pannkakor löser inga världsliga problem förstås men man mår alltid lite bättre efter en pannkaksfrukost 🙂 Lite så tänker jag.

Favoritreceptet på pannkakor hittar ni här. Det är så enkelt och det gillar jag. Oftast kommer jag på att jag är sugen på pannkakor redan efter att jag blivit hungrig och då gäller det att de går undan.
Till mina pannkisar hade jag hallon, vispad grädde, rostade kokoschips och lite hasselnötssmör. Himla gott! Men jag hade bara allt det där på en pannkaka. Dom andra pannkakorna blev uppätna med enbart hallon och grädde, godast så.
IMG_20150526_121233

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: