Jag är inne i en sådan period där jag tar kort på det jag lagar och äter (det sitter lite i ryggraden det där hehe) men inte lägger upp det på instagram/bloggen direkt och då blir bilderna lixom liggande i telefonen. Dumt.
Som den här tex. Det är fredagsmyset från i onsdags 🙂
En annan har ju varit långledig så det blev plockmat redan i onsdagskväll.
Det ni ser på bilden är bland annat räkor, Pappas aioli  (utan socker ifrån fiskdisken på vår Ica. Dessutom löjligt god!), varmrökt lax och så mina laxrullar med sesamfrön på.
Laxrullarna är busenkla. Jag tar en kallrökt eller gravad laxskiva, smetar på någon god färskost och rullar ihop. Sedan pimpar jag den söta lilla rullen med sesamfrön och ibland lite soja. Väldigt gott!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: