Husmanskost när det är som bäst skulle jag säga. Och hela middagen vart ekologisk och lagad ifrån grunden. Känns bra! #hatersgonnahate 😉
Om inte annat så blev det riktigt gott och helt ärligt så har jag gått och längtat efter den här middagen enda sen imorse, haha. Hemmagjorda köttbullar var tanken ifrån början men det slutar nästan alltid med att jag börjar rulla små, fina och ambitiösa köttbullar tills jag inser att smeten aaaaldrig tar slut och börjar steka biffar istället. Idag försökte jag mig inte ens på köttbullarna ifrån början. Det blev biffar direkt!
Blomkålsmos istället för potatismos, stekt lök och någon kålsort, som jag inte kan namnet på, fick göra biffarna sällskap.

Såsen, som oftast inte får vara med på bild (det ser aldrig gott ut med sås på bild?!…), var det enda som inte var lagat ifrån grunden. Kall bea, för gott!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: