Jag har gjort det igen, x 2.
Ja, alltså. Idag har jag tagit fram mästerkocken inom mig och höftat fram en näst intill världsbäst middag och så har kört jag en spontan 22-timmarsfasta. Det blev en ganska bra måndag, trots allt, kan jag tycka.

Nu till middagen, som blev näst intill världsbäst och då tar jag nästan i i underkant 😉
Men om jag säger kycklinggryta med oliver, soltorkade tomater, paprika, lök och vitlök samt creme fraiche, grädde, oregano, timjan och kalvfond? Då förstår du varför jag jag har mage att klassa den som näst intill världsbäst.
Det blev precis så gott som jag tänkte att det skulle bli. Till grytan gjorde jag smörstekt vitkål.

Efter middagen landade jag i soffan, bläddrade igenom instagram och vips så hade jag veckohandlat. Haha, det är FÖR roligt att kunna säga så men det är sant. Eller nästan iallafall. Den själva aktiva handlingen gjorde jag faktiskt igår, ifrån datorstolen. Sedan valde jag en leveransintervall idag emellan 16:00 – 20:00 så klockan 18:35 stod kassarna i hallen. Hur bra som helst! Kanske något efter alla andra men nu har vi testat att handla våra matvaror på nätet, för första gången. Sjukt smidigt om du frågar mig.Och det blir ju inte sämre av att vi fick fri frakt de 3 kommande månaderna. Värt är ju bara förnamnet.
För mig som älskar att skriva listor, planera och greja så tror jag att det här kommer att passa fint. Kanske inte varenda handling men majoriteten av alla matinköp kan jag absolut tänka mig att göra på det här sättet. För en liten sekund tänkte jag att ”nu trillar ännu mer vuxenpoäng in” men började sedan fundera på om det där ens räknas som vuxenpoäng. Det känns mer som ”sjukt-smart-idé-är-inte-rädd-för-att-prova-något-nytt-vuxen-poäng” om man nu ska sätta ett namn på det, haha.

Lite måndagsfunderingar bara. Fint så! 🙂
Ta hand om er!
/Lina
IMG_20150223_174032

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: