Frukost!
Jag har en speciell kärlek till just frukost, har jag kommit underfund med.
Ingen kan väl ha missat att det är alla hjärtans dag idag? Jag själv tycker att den här dagen är sjukt hypad och tycker väl personligen att man ska visa sina nära och kära lite extra omtanke och kärlek, typ alla andra 364 dagar om året också. Men det var inte de det här inlägget skulle handla om. För visst är det fint med alla hjärtans dag? Så därför, på denna hypade kärlekens dag, tänkte jag lyfta fram frukosten. För vet ni vad?
Jag älskar frukost. Det är lätt det bästa målet på dagen. Och nu tänker ni som hänger med i min sväng ungefär så här: ”men vänta lite nu! Kör inte Lina periodisk fasta? Äter hon ens frukost?”
Bra tänkt!
Nej, på vardagarna äter jag vanligtvis inte frukost. Så därför är det så jäkla gott med frukost på helgen. Det känns lite lyxigt på något vis 🙂
Idag gjorde jag en hederlig, vanlig, frukost. Rostat bröd, paleogröt och en kopp te.
Förr hade jag också ätit en sån här frukost. Fast då hade det varit vitt rostbröd, mannagrynsgröt med hallonsylt och en kopp te….. Jag behöver inte ens kommentera det va?
Ha nu en fin hypad alla hjärtans dag och du? Glöm inte att ge dig själv lite kärlek. Du är värd det!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: