Ni som har hängt med mig genom bloggen ett tag vet att jag har en tendens att fastna för vissa maträtter. Främst brukar jag fastna för olika varianter utav frukost. Jag hittar en grej som jag tycker är riktigt gott sen äter jag det om och om och om igen, tills jag tröttnar, hittar en annan favoritfrukost och upprepar proceduren 😉

Ibland gör jag likadant med middagar. Fastnar för en rätt helt och hållet och skulle utan problem kunna tänka mig att laga den en gång i veckan, minst. Moussaka har blivit en sådan rätt. Skull lätt kunna laga den en gång i veckan, oh wait, det gör jag ju redan 😉

Receptet har ni här: Moussaka.
IMG_20150202_185926

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Jag är likadan med korv stroganoff! Tröttnar aldrig på det dock, man kan ju variera receptet med lite om man vill, och ha olika saker till 🙂

    1. Åh ja! Korvstroganoff skulle jag också kunna äta en gång i veckan. Så jäkla gott! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: