Tredje advent redan. Vart tar tiden vägen egentligen? Jag har alldeles nyligen insett att jag snart fyller år och direkt efter det är det ju jul.
Jösses! När jag var yngre brukade jag alltid ha nedräkning till min födelsedag. Började en si sådär 180 dagar innan det var dags, haha. Nu, i år, har jag knappt hängt med och fick en smärre chock när jag insåg att jag fyller ju fasiken på lördag. Håller jag på att bli gammal då?

Ikväll var åldern inget problem iallafall. Jag har varit på julkonsert med farmor och farfar och jag sänkte medelåldern rätt rejält, om vi säger så. Men vi hade himla trevligt, jag och gamlingarna.
Jag värmde upp redan imorse med att kolla på luciamorgon (ja i efterskott), tända det tredje ljuset och dricka kaffe. Borde starta varje dag så där 🙂 #jultok

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: