I freaking did it!!
Jag försökte komma på anledningar till att inte ta en PW idag, direkt efter jobbet. Den största anledningen hade ju kunnat vara vädret. Att det regnar och inte bara regnar utan som alltid i Göteborg regnar det på tvären. Men när jag såg en bild på instagram där en tjej skrev ”det är bara att ta på sig en keps så är problemet löst” då kände jag att jag inte hade någon bra anledning. Inte en endaste.
Så efter lite kaffe hoppade jag i träningskläderna, tog på kepsen och gav mig ut i regnet.
Bästa PW:n på länge skulle jag säga! 🙂

En PW i regnet var PRECIS vad jag behövde!!!
Och ja, jag är så jäkla stolt över mig själv att jag måste skryta lite för er och ja, jag satte mig på hallgolvet direkt när jag kom innanför dörren och nej, jag har inte tagit mig härifrån än 😉

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: