God morgon! Känns dock inte som morgon när man numera stiger upp kl 6 varje dag. Snart dags för lunch ju! 😉
Long time no see, vad gäller bloggandet. Jag har helt enkelt fullt upp och det gillar jag. Jag började ju på mitt nya jobb i slutet på augusti så sakta men säkert närmar jag mig en månad i min nya tjänst. Vi vet ju alla att det är full rulle när man börjar nytt jobb och just min start har varit lite extra hektisk men det är okej.
Jag vill inte säga att jag är varm i kläderna än men jag börjar närma mig och det känns riktigt bra.
Saknar ni mina uppdateringar så vet ni kanske sedan innan att det är på instagram det händer 😉

Har lite nya recept och tips att dela med mig utav som kommer att dyka upp lite allt eftersom. Framför allt när lust och tid finns!
Så länge får ni hålla till godo med alla goda recept som ligger i respektive kategori 🙂
Jag kör för det mesta på med min periodiska fasta (16:8 och äter mitt första mål mat vid lunch) och trivs för jäkla bra med det! Så här sitter jag med min enkla kopp te och nu, nu har det blivit dags att återgå till jobbet igen.
Ta hand om er!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: