Pjuh! Störtade precis i soffan. Denna onsdagen (och kanske starten av ett nytt jobb och vardagen överhuvudtaget..) tog kål på mig. Men inte så farligt som det låter! Det är inget som en dusch, myskläder och god men snabb middag kan råda bot på. En myskväll på detta så är allt i sin ordning igen.
På tal om en god men snabb middag. Jag handlade nämligen efter jobbet och var redan innan jag klev in i affären, väldigt hungrig. Så med en sambo som numera ”nollas” i princip varje kväll vilket gör mig alldeles ensam och övergiven så fick det bli en grillad kyckling till middag, i all sin enkelhet. Det är inte lika kul att laga mat enbart till sig själv. Så dessa kommande veckor kan bli en utmaning 😉
Äsch, enklare rättare kan nog gå an och grillad kyckling funkar ju kanon!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: